طرح توجیهی تولید شیره انگور به روش صنعتی


در حال بارگذاری
۳۱ تیر ۱۳۹۱
1 بازدید
رایگان
خرید

این طرح توجیهی شامل موارد زیر است :
معرفی محصول
مشخصات کلی محصول
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
استانداردهای ملی وجهانی
قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
موارد مصرف و کاربرد
کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
وضعیت عرضه و تقاضا
بررسی ظرفیت بهره برداری و وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه و در دست اجرا و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون
بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال
بررسی روند مصرف از آغاز برنامه
بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن
بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم
بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم
در فرآیند تولید محصول
ماشین آلات
بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
محوطه سازی
ساختمان
ماشین آلات
تاسیسات
وسائط نقلیه
تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی
هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده
هزینه های قبل از بهره برداری
سرمایه در گردش
برآورد حقوق و دستمزد
برآورد آب, برق, سوخت و ارتباطات
هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک
هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده تولید
هزینه های توزیع و فروش
جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید
نتیجه گیری
میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی و چگونگی امکان تامین آنها در منطقه مناسب برای اجرای طرح
وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی شامل حمایت تعرفه گمرکی و حمایتهای مالی
تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد های جدید
در صورت پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی وضعیت این پروژه ها چگونه خواهد بود
مراجع
***********************************
خلاصه طرح :
عنوان طرح – تولید شیره انگور به روش صنعتی
ظرفیت طرح: ۱۴۰۰ تن شیره انگور در سال
انگور مورد نیاز : ۱۱۷۰۰ تن در سال
مدت فعالیت : ۳ ماه در سال برای تولید شیره انگور و ۹ ماه بسته بندی
۵۰۰ و ۱۰۰۰ گرمی ، بسته بندی در طول سال در بسته های ۲۵۰
بسته بندی ۲۵۰ گرمی ۱۶۰۰۰۰۰ عدد
بسته بندی ۵۰۰ گرمی ۸۰۰۰۰۰ عدد
بسته بندی ۱۰۰۰ گرمی ۶۰۰۰۰۰ عدد
مساحت زمین مورد نیاز : ۶۰۰۰ متر مربع
آب انگور تخمیر نشده تغلیظ شده است که بعنوان یک شیرین کننده استفاده می شود . در واقع یکی از روشهای نگهداری آب انگور تولید شیره انگور تا بریکـس مورد نظر (درصد قندهای محلول در آب) (تا نقطه شیرین کنندگی) و در حدود ۶۸ می باشد. بوسیله کاهش قابل ملاحظه از میزان رطوبت آب انگور به مقدار کافی یا با حرارت دادن آب انگور در درجه حرارت بالا از تخمیر آب انگور می توان جلوگیری نمود . دلیل اینکار رشد مخمرهاست که ۶۵ درجه سانتی / میکرو ارگانیسم های تخمیر کننده هستند وقتی میزان رطوبت آب انگور با حرارت دادن در ۵ گراد تا ۸۲ درجه سانتی گراد کاهش می یابد ، رشد آنها آهسته شده یا متوقف می شود . در چنین درجه حرارتی اغلب ارگانیسم های تخمیر کننده نابود می شود ، و اغلب این نتایج بوسیله جوشاندن آب انگور بدست می آید . بوسیله جوشاندن با آب ، آب انگور تبخیر شده و مخمرها و کپک ها نابود می شود و میزان قند افزایش می یابد و بنابراین از رشد مخمر جلوگیری بعمل می آید.
شیره انگور هم بصورت خانوادگی و هم بصورت صنعتی در کارخانجات نبات سازی ، شربت سازی ، قنادی ها و… کاربرد فراوان دارد. شیره انگور را می توان با شیر ، سر شیر ، خامه ، ارده ، فرنی و … مخلوط کرده و بعنوان جایگزین شکر استفاده کرد.
در مورد شیره انگور نیز مهمترین محصول که در بازار با آن رقابت می کند شیره خرماست. شیره خرما سرشار از قند طبی فروکتوز است که برای دیابتی مناسب است انرژی زیادی دارد و دارای مقدار زیادی از پتاسیم ، کلسیم، فسفر و آهن است لذا تغذیه ی مناسب برای کودکان در حال رشد ، بانوان بخصوص در زمان شیردهی و سالمندان می باشد. از نظر اهمیت استراتژیک شیره انگور کالایی غیر جهانی و اصطلاحاً کالایی محلی و واحدهای تولید کننده آن واحدهای کوچک صنعتی زود بازده می باشد. شیره انگور به عنوان یک محصول مورد مصرف خانگی تغییر محسوسی در روند مصرف نداشته و با توجه به روند نرخ رشد جمعیت افزایش مصرف پیدا کرده است .

نوشته طرح توجیهی تولید شیره انگور به روش صنعتی اولین بار در مرکز دانلود پروژه ها و مقالات اماده پدیدار شد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.